Info om Covid-19


Kære alle

Grundet Covid-19, vil sæson 2020/2021 ikke blive som de forrige sæsoner.

For at overholde regerings krav og for at undgå smittespredning, har vi taget nedstående tiltag i brug. Vi håber på jeres forståelse idet vi ønsker at gøre vores bedste for, at vores trænere, hjælpetrænere, og ikke mindst jer, både børn og ældre, kan færdes trygt i vandet.
Helt generelt har vi skåret ned på maxantallet ved alle hold, for at mindske sandsynligheden for smittespredning. Præcist hvor mange pladser der er ledige, kan ses under hvert hold, men generelt, vil fordelingen lyde således:
 
Børnehold: 20 pladser.

Voksenhold: 20 pladser.

Forældre-Barn Svømning: 20 pladser (BEMÆRK: Det er kun barnet der skal tilmeldes)

Aqua Fitness: 20 pladser

Babysvømning: 60 pladser (BEMÆRK: Vores babyhold er sat anderledes op, hvilket er årsagen til de 60 ledige pladser. Babysvømning er én lang to timers drop-in (se eventuelt holdoversigt), hvilket betyder, at man blot møder op i dette tidsrum, og tager hjem igen når man ønsker. Vi forbeholder os derfor retten til at sende en familie tilbage i omklædningen, hvis de har været i vandet længe, og der er andre, som venter på at komme til. Spørg derfor gerne træneren om der er plads i bassinet inden I klæder om til babysvømning.

 
Derudover vil bælter, vinger, bænke og andet udstyr, som bliver benyttet i løbet af svømning, blive rengjort én gang dagligt.

Der vil blive sat håndspritdispensere op ved hver omklædningsrum, som vi stærkt anbefaler man benytter.

Samtidig vil der være et 10-minutters overlap mellem hvert hold. For at undgå antallet i vandet, og mindske smitterisikoen, er vi nødt til at have det efterfølgende hold til at vente ved kanten inden vi kan sende det aktuelle hold ud til omklædning. Det kan derfor betyde ventetid på kanten for det tilkommende hold, så vi anbefaler at man tager et håndklæde med ind, for ikke at risikere at fryse.
 

Kalender
17-08-2021  
Tilmelding til børnehold kl. 20
18-08-2021  
Tilmelding til voksenhold kl. 20
06-09-2021  
Første svømmeuge
24-04-2022  
Sidste svømmeuge
Kalender
Besøg vores side
HIF Svømning | svoemning@hifsvoem.dk | 8362 Hørning - Skanderborg kommune