Her finder du information vedrørende holdtilmelding!

Tryk på et
af de fire links ude til venstre for at se yderligere information vedrørende vores hold.

Se nedenstående guide til hvordan du tilmelder dig vores hold.
 

Holdtilmelding


Tirsdag d. 13.  og onsdag d. 14 august åbner vi op for onlinetilmelding til sæson 2024/2025. Tirsdag d. 13 august åbner tilmeldingen til alle børnehold og onsdag d. 14 august åbner tilmeldingen til alle andre hold.

Bemærk vi forbeholder os retten til at flytte, rette, slette eller tilføje eksisterende hold.

Vejledning til onlinetilmelding i HIF Svømning:


Hvordan fungerer det:
Vælg kategori i menuen til venstre:

 
  • 01 – Børn/Unge
  • 02 – Voksen
  • 03 – AquaFitness
  • 04 – Baby / Familie
           
Vælg det ønskede hold og tryk ”Tilmeld”. Bemærk at ”Tilmeld” knappen først bliver tilgængelig på tilmeldingsdagen kl.: 20:00.
           
Nyt medlem:
Hvis du ikke før har benyttet onlinetilmelding, skal du indtaste alle oplysninger, som er angivet under ”Nyt medlem”. Betal efterfølgende med dankort.

Du kan også, under Arrangementer, tilmelde dig som nyt medlem inden tilmeldingsdagen, så systemet allerede har dine login informationer. Det giver dig en hurtigere og nemmere tilmelding på tilmeldingsdagen.
 
Allerede medlem:
Hvis du tilmeldte dig via onlinetilmelding sidste sæson, skal du benytte dig af feltet ”Allerede medlem”. Log-in med din e-mail eller det mobilnummer, som du brugte til at registrere dig med ved sidste onlinetilmelding. Brug samme adgangskode som du modtog i forbindelse med sidste onlinetilmelding. Vælg den profil som du ønsker, at tilmelde og betal herefter med dankort.
 
Bemærk: Hvis du tilmelder dit barn, så husk at angive dit barns navn og ikke dit eget.
 
Glemt eller udløbet adgangskode:
Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis den er udløbet, kan du rekvirere en ny ved at trykke på ”Glemt Adgangskode”. Indtast den e-mail eller det mobilnummer du indtastede ved sidste onlinetilmelding, og systemet vil sende en ny adgangskode til dig.
Vi anbefaler, at du allerede nu henter ny adgangskode, så du er klar når tilmeldingen åbner. Hent adgangskode før tilmelding
 
Venteliste:
Vi anbefaler alle vores medlemmer at tilmelde sig så hurtigt som muligt, efter vi har åbnet for onlinetilmelding, da der er et begrænset antal pladser på vores hold. Hvis holdet er fyldt op, inden du når at tilmelde dig, kan du komme på venteliste. Hvis der bliver en ledig plads, vil du automatisk få besked på den e-mail du har oplyst i forbindelse med onlinetilmelding. Når du modtager en e-mail om en ledig plads, har du 48 timer til at acceptere pladsen. Hvis du ikke har accepteret pladsen inden 48 timer, går den automatisk til den næste på ventelisten.

Bemærk: Når tilmeldingen åbner, vil langt de fleste tilmelde sig med det samme, hvilket gør, at vores system modtager rigtig mange tilmeldinger på samme tid, så tilmeldeingerne vil overstige vores maksimale antal pladser. Systemet sender derfor alle tilmeldingerne ind på én lang venteliste sorteret efter tilmeldingstidspunkt, inden den fordeler dem ud på de rigtige hold. Derfor kan du godt modtage en mail, hvor der står, at du er på venteliste selvom det ikke er tilfældet. Er du kommet ind, modtager du selvfølgelig en bekræftelse på dette.
 
Kvittering:
Hvis du ikke modtager en kvittering på e-mail umiddelbart efter tilmelding, så kontrollér om den skulle være blokeret af dit spamfilter.
 
Har du spørgsmål i forbindelse med onlinetilmelding, kan du rette henvendelse på
svoemning@hifsvoem.dk

Venlig hilsen
HIF Svømning
Kalender
Besøg vores side
HIF Svømning | svoemning@hifsvoem.dk | 8362 Hørning - Skanderborg kommune