Holdoversigt


Se venligst nedenstående for dybere præsentation over holdene:


Børnehold:
Generelt gælder det for alle begyndere, at de bliver tilvænnet til vandet via lege, hvorefter de indføres i de forskellige svømmediscipliner: brystsvømning, crawl og rygcrawl.

 • Begynder børn: 
  • Børnesvømmehold for førstegangssvømmere uden forældre.Dette hold handler i høj grad om vandtilvænning gennem lege, som styrker børnenes vandmotorik i en tidlig alder. Legene udvikler sig hurtigt til grundstene til de basale svømmestile (Crawl, brystsvømning og rygsvømning) 
 • Børn Let øvede:
  • Børnesvømmehold for dem som har svømmet 1/2 sæsoner.
   På de let øvede hold videreudvikler vi børnenes færdigheder og svømmestilarter.
 • Børn og Unge Øvede:
  • Børne og ungehold som har svømmet 2 sæsoner eller mere.
   Holdet er for børn og unge, som har gået til svømning i mere end to sæsoner, og som ønsker mere udfordring.
 • Børn og Unge Meget øvede:
  • For børn og unge, som ønsker yderligere udfordring end vores øvede hold og gerne vil blive endnu dygtigere til at svømme.

Blandet voksen:
Fri svømning med eller uden vandgymnastik.
 
Babysvømning:
Her vil en babysvømninginstruktør hjælpe jer med at udvikle jeres babys vandmotorik i 32 ºC varmt vand. Husk at babysvømningen foregår på babys præmisser.
Alle babyer eller børn som til dagligt bruger ble, skal have badeble på samt blebadebukser med neopren. Dette gælder uanset alder, så længe baby eller barnet bruger ble til dagligt.
8:30 - 9:15 Babysvømning 0-1 år:
I dette tidsrum er det kun for babyer i alderen 0-1 år. Har babyen søskende på max 1 år må disse komme gratis med. Begge forældre er velkomne i vandet.
9.15 - 10:30 Babysvømning 0-3 år.
I dette tidsrum er det for babyer og deres søskende, dog må søskende maximalt være 6 år gammel. Søskende er også gratis på dette hold. Der vil generelt være mere larm og uro fra 09:15 - 10:30, hvilket også er årsagen til at vi har opdelt babysvømning i 2 hold.
Bemærk at der i tilmeldingsvinduet ikke er opdelt efter alder, så uanset hvilket babysvømningshold du ønsker at gå på, skal du blot tilmelde dig “babysvømning."
Babysvømning er ét langt 2 timers drop-in, hvor man selv bestemmer hvor lang tid man vil være i vandet, og hvornår man møder op. Vi forbeholder os dog retten til at bede nogle familier om at gå tilbage i omklædningen, hvis de har været i vandet lang tid, og der er nye som skal til. Spørg evt. instruktøren om der er plads i bassinet inden I klæder om, så I undgår at fryse.
Dørene ind til omklædning åbnes kl. 08:30.

Familiesvømning:
Kom ned og nyd det varme vand sammen med børnene. Fri leg. Ingen max.- eller min. aldersgrænse, så alle er velkomne. Der kan dog forekomme vandplask på dette hold, så vi anbefaler at de tilmeldte er forholdsvist vandtilvendte.

AquaFitness:
Vi lægger vægt på at motion skal være sjovt! På holdet arbejdes med konditions-, styrke- og cirkeltræning ved hjælp af maskiner og rekvisitter. Instruktøren forbeholder sig retten til at veksle med sammensætningen fra uge til uge.
 
Motion i vand:
Basis træning i moderat tempo. Vi arbejder på bl.a aqua spinning cykel, multi-bike, løbebånd & cross trainer.

Forældre-Barn Svømning:
Forældre-barn svømning er for børn i børnehavealderen, som vil lære at svømme med en forældre, eller én anden kendt voksen, i vandet. Der vil på dette hold ske en videreudvikling af børnenes vandmotorik og balance.

Ønsker du mere info?
Tryk på dette link, hvis du ønsker yderlige specifikation over holdene samt pris, holdstart og mere til.


Handelsbetingelser finder du her:
https://www.conventus.dk/dataudv/www/handelsbetingelser_popup.php?foreningsid=2297

Kalender
15-08-2023  
Tilmledingsdato for alle børnehold - Tilmelding åbner kl 20:00
16-08-2023  
Tilmeldingsdato for alle andre børnehold - tilmelding åbner kl 20:00
04-09-2023  
Første svømmeuge
18-12-2023  
Juleferie fra 18 dec til 3 jan
04-01-2024  
Første svømmedag efter juleferie
25-03-2024  
Påskeferie fra d. 25 marts til d. 2 april
03-04-2024  
Første svømmedag efter påskeferien
22-04-2024  
Sidste svømmeuge
28-04-2024  
Sidste svømmedag
Kalender
Besøg vores side
HIF Svømning | svoemning@hifsvoem.dk | 8362 Hørning - Skanderborg kommune