Onlinetilmelding til sæson 2017/2018
 
Tirsdag d. 15. august kl. 20:00 – Alle børnehold
Onsdag d. 16. august kl. 20:00 – AquaFitness, Voksenhold, Baby- og familiesvømning
 
Fra tirsdag d. 15/8 og onsdag d. 16/8 2017 kl. 20:00, åbner vi for onlinetilmelding med Dankort betaling på www.hifsvøm.dk. Vi anbefaler alle at tilmelde sig så hurtigt som muligt, da der er begrænset antal pladser.
 
Bemærk: første svømmedag bliver mandag d. 4. september 2017 og sidste svømmedag er søndag d. 22. april 2018.
Vejledning til onlinetilmelding i HIF Svømning

Hvordan fungerer det:
Gå ind på vores hjemmeside http://www.hifsvøm.dk/Onlinetilmelding
Vælg kategori i menuen til venstre:
 
            01 – Børn/Unge
            02 – Voksen
            03 – AquaFitness
            04 – Baby / Familie
           
Vælg det ønskede hold og tryk ”Tilmeld”. Bemærk at ”Tilmeld” knappen først bliver tilgængelig på tilmeldingsdagen kl.: 20:00.
           
Nyt medlem:
Hvis du ikke før har benyttet onlinetilmelding, skal du indtaste alle oplysninger, som er angivet under ”Nyt medlem”. Betal efterfølgende med dankort.
 
Allerede medlem:
Hvis du tilmeldte dig via onlinetilmelding sidste sæson, skal du benytte dig af feltet ”Allerede medlem”. Log-in med din e-mail eller det mobilnummer, som du brugte til at registrere dig med ved sidste onlinetilmelding. Brug samme adgangskode som du modtog i forbindelse med sidste onlinetilmelding. Vælg den profil som du ønsker, at tilmelde og betal herefter med dankort.
 
Bemærk: Hvis du tilmelder dit barn, så husk at angive dit barns navn og ikke dit eget.
 
Glemt eller udløbet adgangskode:
Hvis du har glemt din adgangskode eller hvis den er udløbet, kan du rekvirere en ny ved at trykker på ”Glemt Adgangskode”. Indtast den e-mail eller det mobilnummer du indtastede ved sidste onlinetilmelding, og systemet vil sende en ny adgangskode til dig.
Vi anbefaler, at du allerede nu henter ny adgangskode, så du er klar når tilmeldingen åbner. Hent adgangskode før tilmelding: vælg medlemslogin under menuen ”Information”.
 
Venteliste:
Vi anbefaler alle vores medlemmer at tilmelde sig så hurtigt som muligt, efter vi har åbnet for onlinetilmelding, da der er et begrænset antal pladser på vores hold. Hvis holdet er fyldt op, inden du når at tilmelde dig, kan du komme på venteliste. Hvis der bliver en ledig plads, vil du automatisk få besked på den e-mail du har oplyst i forbindelse med onlinetilmelding. Når du modtager en e-mail om en ledig plads, har du 48 timer til at acceptere pladsen. Hvis du ikke har accepteret pladsen inden 48 timer, går den automatisk til den næste på ventelisten.
 
Kvittering:
Hvis du ikke modtager en kvittering på e-mail umiddelbart efter tilmelding, så kontrollere lige om den skulle være blokeret af dit spamfilter.
 
Har du spørgsmål i forbindelse med onlinetilmelding, kan du rette henvendelse på
lars.kragelund@hifsvoem.dk.

Venlig hilsen
HIF Svømning
 
HIF Svømning | bestyrelsen@hifsvoem.dk | 8362 Hørning - Skanderborg kommune